Ποιοι είμαστε

Οι Ελληνικές Αρχές χορήγησαν στην betcapo την άδεια να ενεργεί ως διεθνής εταιρεία online στοιχημάτων. Είμαστε μία νέα, δυναμική και σεβαστή εταιρεία στην Ελλάδα και είμαστε έτοιμοι να γίνουμε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στοιχημάτων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η betcapo προσφέρει στους πελάτες της εγγυημένα κέρδη, ένα ελκυστικό και ευρύ φάσμα στοιχηματισμού σε αθλητικά γεγονότα, το Texas Hold'em, παιχνίδια καζίνο και καλύπτει όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και τα διεθνή αθλητικά γεγονότα.

Η διεύθυνση της betcapo αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών με υψηλά κίνητρα και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών στην Ευρώπη. Τα διοικητικά και τεχνικά γραφεία μας βρίσκονται στην ακόλουθη διεύθυνση στην Ελλάδα:

εμπειρία

Η betcapo είναι μια καινούρια εταιρεία αλλά έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην αγορά τα τελευταία χρόνια. Κάθε εβδομάδα προσφέρονται πάνω από 400 αθλητικά γεγονότα, πάνω από 60 στοιχηματικές επιλογές για κάθε αγώνα ποδοσφαίρου, ζωντανά αποτελέσματα σε όλα τα ποδοσφαιρικά γεγονότα, άμεση επιβεβαίωση κερδών και γρήγορες πληρωμές, εύκολη πρόσβαση και ταχύτατο online στοίχημα διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο. Μπόνους καλωσορίσματος για τα νέα μέλη και μηδενική προμήθεια εγγραφής.

αρχή

Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας έχουν πρόσβαση στην betcapo μέσω του προσωπικού υπολογιστή τους ή χρησιμοποιώντας ένα από τα σημεία πρόσβασης στο διαδίκτυο στην Ευρώπη. Σύντομα θα προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία και σε άλλες χώρες. Η καθημερινή αύξηση του αριθμού των νέων πελατών μας, μας υποχρεώνει να σας παρέχουμε μία μοντέρνα πλατφόρμα. Η δέσμευση της DOMAIN προς τους πελάτες της, βασίζεται σε τρεις αρχές:

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Όλοι οι κανόνες στοιχηματισμού της betcapo εξηγούνται με σαφήνεια στην ενότητα Κανονισμοί της ιστοσελίδας μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ιστοσελίδα της DOMAIN έχει βραβευτεί με πιστοποιητικό ασφαλείας – της πλέον αναγνωρισμένης εγγύησης ασφαλείας σήμερα στο διαδίκτυο, στα πλαίσια του ηλεκτρονικού εμπορίου.

ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Είναι πολύ απλό να τοποθετήσετε ένα στοίχημα σε μας. Αν είστε ήδη μέλος, μπορείτε να το κάνετε με τρία μόλις κλικ. Και ένας νέος πελάτης μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε λιγότερο από πέντε λεπτά.